Асоциацията за малките и средни предприятия в индустрията за красота и здраве (АМСПИКЗ), има удоволствието да отправи покана към всички, които имат отношение към бюти индустрията.

Заповядайте на 21-ви ноември (понеделник)в Интер Експо Център, на следните безплатни събития:

ПРЕЗЕНТАЦИЯ
11.00-12.00 – Представяне на ПРОГРАМИ за обучения «Как да спечелим КЛИЕНТА?“; „Как да създадем добър екип?“; „Как да изградим фирмени стандарти, които да ни отличат в една конкурентна среда?“ Лектор - Весела Меламед, Управител на „ЕксТемпоре” ООД
Организатор АМСПИКЗ.

СЕМИНАР
13.00-15.00 - Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), организира семинар на тема: „ИАНМСП В ПОМОЩ НА БИЗНЕСА“. В рамките на семинара участниците ще получат информация за отворените процедури за кандидатстване за безвъзмездна финансова помощ по приоритетни оси 1 и 2 на Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 г.", финансирани от Европейския фонд за регионално развитие и от националния бюджет. На въпросите на участниците, ще отговорят експерти на ИАНМСП, които ще представят условията за участие в международни панаири и изложби, търговски мисии и бизнес делегации, финансирани по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”.

Събитията се провеждат в рамките на национално изложение за фризьорство, козметика, маникюр и педикюр, SPA&Wellness - Arena Professional и се очакват да бъдат посетени от представители и членове на Асоциацията на индустриалния капитал в България (АИКБ), на която АМСПИКЗ е член, както и на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм (BUBSPA).

УЧАСТИЕТО В СЪБИТИЯТА Е САМО С ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ!

За целта, моля използвайте следните координати:
office@amspikz.bg, 0894 781 811